დაბეგვილი ხორცი ფრანგულად
დაბეგვილი ხორცი ფრანგულად
კატეგორიის სხვა სიახლეები
შემადგენლობა:
17:12 / 12.04.2019
400 გრ ბრინჯი
200 გრ ჩირი
100 გრ ნუში ან ნიგოზი
1/2 ჩ.ჭ მცენარეული ზეთი
3-4 ს.კ თაფლი
მომზადება:
17:00 / 12.04.2019
შემადგენლობა:
კარტოფილი – 500 გრ;
თეთრი პური – 1 ნაჭერი;
ფქვილი – 2 ს.კ;
კვერცხი – 2 ცალი;
მწვანილი – 2 ძირი;
ზეთი – 2 ს.კ;
ორცხობილა – 1 ს.კ; მარილი, პილპილი –გემოვნებით.
მომზადება:
16:53 / 12.04.2019

შემადგენლობა:

15:48 / 12.02.2019
ინგრედიენტები:
5ც. კვერცხი
200 გრ. შაქარი
16 გრ. ფქვილი
1 კგ. ვაშლი
2 ს.კ კარტოფილის ფქვილი
2 ს.კ ლიმონის წვენი
1 ჩ. კ. ვანილი
15:40 / 12.02.2019
შემადგენლობა:
19:18 / 25.01.2019
ინგრედიენტები
19:15 / 25.01.2019
ინგრედიენტები
მოამზადე საუზმე ოჯახისთვის, მარტივად და გემრიელად მეგურმანთან ერთად. ინგრედიენტების დოზები გათვლილია 4 კაცზე.
19:13 / 25.01.2019
მისი მთავარი ღირსება მომზადების სიმარტივე, დაბალი ფასი, შეუდარებელი გემო და სიმსუბუქეა. მისი მომზადებისთვის მხოლოდ 30 წუთია საჭირო, შედეგი კი ყოველგვარ მოლოდინს გადააჭარბებს...
12:25 / 15.01.2019
"ცეზარის" სალათის მოსამზადებლად საჭიროა:
ქათმის ფილე - 150 გრ;
სალათის ფოთოლი - 100 გრ;
ყველი (პარმაზანი ან გრანოპადანო) – 30 გრ;
ნივრიანი ორცხობილა (სუხარი) - გემოვნებით;
დრესინგი - 40 გრ.
12:20 / 15.01.2019
კალენდარი
×