ქართველი შეფმზარეულების გუნდი ერიკ სარკისიანის ხელმძღვანელობით და საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის ორგანიზებით, პირველად მონაწილეობს საერთაშორისო გასტრონომიულ კონკურსში Bocuse d’or.
ქათმის ბარკლებით მომზადებული კერძით ვინმეს გაოცება ნამდვილად რთულია, მაგრამ დღეს შემოთავაზებული რეცეპტი გამონაკლისია - ხრაშუნა ფენოვან ცომში გახვეული ბარკალი სუფრის ყველა წევრს გააოცებს კიდეც და კარგადაც დაანაყრებს.
არანაირი ფქვილი და საფუარი. ახალი ბოსტნეული, ცოტაოდენი ცხიმი, ტაფაზე რომ არ მიიწვას, არომატული საკმაზები და მორჩა! მთელი დღით უზრუნველყოფილი ხართ საჭირო ვიტამინებითა და უჯრედისით. თანაც ზაფხულში ეს კერძი ძალიან იაფი დაგიჯდებათ.